Tájékoztatás jegyvásárlásról

Ezúton tájékoztatjuk a Kedves Jegyvásárlóinkat, hogy 2018. január 10-től kezdődően a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által üzemeltetett jegyárusító pontokon az InterTicket Kft. hálózatából elérhető és a NEM a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által szervezett eseményekre történő jegyvásárláskor tranzakciós díjat számítunk fel. Ezzel egy időben lehetővé válik a belépőjegy(ek) árának SZÉP-kártyával, valamint további cafeteria-kártyákkal (Ticket Culture Kultúra kártya, Ticket Compliments Ajándék kártya és Erzsébet kártya) való kiegyenlítése.

A tranzakciós díj rendezvényenként 400 Ft, függetlenül az egy adott rendezvényre vásárolt jegy(ek) darabszámától. A tranzakciós díj megfizetése történhet készpénzzel vagy bankkártyával, cafeteria-kártyát nem áll módunkban elfogadni.

Az érintett jegyárusító pontok a következők:
Kölcsey Központ jegypénztár
Karakter 1517 Könyvesbolt és kávézó jegypénztár

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által szervezet saját rendezvényekre, illetve a más jegyértékesítő hálózatból elérhető rendezvényekre továbbra is változatlan feltételekkel, kezelési költség-mentesen válthatják meg belépőjegyeiket az érintett jegyárusító pontokon.

Tájékoztatjuk továbbá a Kedves Jegyvásárlóinkat, hogy 2018. január 10-től az Apolló moziban kizárólag a filmvetítésekre, illetve a moziban megrendezésre kerülő programokra árulunk belépőjegyeket, természetesen a vásárláskor kezelési költséget nem számítunk fel.