Programok betöltése

« Összes Programok

  • Ez az program elmúlt.

Milliók hangja – Swing & Big Band Beat

2017-05-27 • 20:00

Szörényi Levente sokszínű zenei világa mögött kiváló példaképek állnak. Egyik legmeghatározóbb közülük a 20 éve elhunyt Willis Conover, aki mélybariton hangján a Voice of America adásán keresztül minden este izgatott zenekedvelők millióihoz szólt így: „Time for Jazz”…

A mindmáig felejthetetlen legenda munkássága előtt kívánunk tisztelegni egy rendhagyó, egész estét betöltő műsor formájában.
Az első részben swing és jazz örökzöldek csendülnek fel a világhírű Joan Faulkner és a hazai swing hercege, Gájer Bálint előadásában, a Budapest Jazz Orchestra kíséretével.
Ezt követően Szörényi Levente Illés és Fonográf slágerei elevenednek meg big band hangszerelésben. A Kossuth-díjas zeneszerző, előadó beat és country dalai, valamint a 30-as, 40-es évek jazz stílusa rendkívül izgalmas ötvözetnek bizonyul. Az „Utcán”, a „Kéglidal”, a „Még fáj minden csók” és a „Ne gondold!” az Illés-korszakból, továbbá a „Széllel szemben”, az „Edison Magyarországon”, az „Útközben” című Fonográf-dalok most igazi különlegességnek számító zenei hangzásra találnak.
A páratlan esemény a muzikális csemegék mellett egyéb meglepetéseket is tartogat; előkerülnek eddig ismeretlen, személyes történetek és elképesztő kulisszatitkok a koncert során megidézett zenei korszakokból, a fellépő művészek tolmácsolásában.
És akinek hangját ma éppen olyan jól ismerjük, mint Willis Conoverét a korabeli rádióhallgató milliók – az est házigazdája: Kőszegi Ákos.

www.facebook.com/milliokhangja
info.milliokhangja@gmail.com

Részletek

Dátum:
2017-05-27
Időpont:
20:00
Program Kategória:
Program Címkék:

Helyszín

Kölcsey Központ
Hunyadi utca 1-3.
Debrecen, Hajdú-Bihar 4026 Magyarország
Telefon:
+36 52 518-400
Honlap:
http://www.kolcseykozpont.hu

Ticket info

Jegyárak: 8.900 Ft, 7.900 Ft, 6.900 Ft, 5.900 Ft, 4.900 Ft Jegyek kaphatók a Kölcsey Központban és az ismert jegyirodákban, valamint online A Kölcsey Központban és az Apolló moziban történő jegyvásárláskor nem áll módunkban SZÉP kártyát, valamint utalványokat elfogadni!
Jegyvásárlás