Programok betöltése

« Összes Programok

  • Ez az program elmúlt.

Madách Színház | BEN HUR

2017-06-12 - 2017-06-13

PROGRAM INFO

június 12. hétfő és június 13. kedd (20:30) | Nagyerdei Szabadtéri Színpad | esőnap: június 14.
Madách Színház | BEN HUR
komédia két részben

A halhatatlan Oscar-díjas filmet ihlető Wallace-regény fergetegesen abszurd „zsebszínpadi” változata a tavalyi nagysikerű Meseautó alkotóitól, a Madách Színház sztárszínészeinek előadásában!

Ben Hur – Egy mese Krisztus urunk korából. A monumentális amerikai nagyregény grandiózus színpadi változata, amelynek gigászi eredeti szerzője az óriási amerikai polgárháború hatalmas tábornoka, Lewis, vagy becenevén „Lew” Wallace.

A Madách Színház ennek a kilencszáz oldalas műnek minden egyes jelenetét Önök elé varázsolja, hogy csak néhány kiragadott példát mondjunk: egy élethű, látványos tengeri csatát, az ókori Rómát a maga teljességében, és természetesen azt a bizonyos legendás kocsiversenyt. És még mennyi mindent! A világtörténelemben először a Ben Hur mind a hétszáz történelmileg hiteles és lélektanilag árnyalt szereplőjét láthatják – egy négytagú társulat ábrázolásában!

Az előadás hossza (egy szünettel): 150 perc

RÉSZTVEVŐK

Szereplők: Magyar Attila, Nagy Sándor/Simon Kornél, Szerednyey Béla, Pálmai Anna / Trecskó Zsófia

Szerzők: Lew Wallace, Patrick Barlow

Díszlettervező: Túri Erzsébet
Jelmeztervező: Kovács Yvette Alida
Világítástervező: Madarász “Madár” János
Animáció: Forward Productions
Szcenikus: Szűcsborus János
A rendező munkatársa: Fellegi Réka

Rendező: Szente Vajk

Részletek

Kezdés:
2017-06-12
Vége:
2017-06-13
Program Kategória:
Program Címkék:

Helyszín

Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Nagyerdei krt. 6
Debrecen, Hajdú-Bihar 4032 Magyarország
Honlap:
http://debreceniszabadteri.hu/

Ticket info

Jegyárak: 4.900 Ft, 4.400 Ft, 3.900 Ft, 3.400 Ft Helyre szóló jegyárak. Bérletben is megvásárolható március 27-től! Az előadásra vonatkozó esőszabályzatot itt tekintheti meg. Jegyvásárláskor az alábbi fizetőeszközöket áll módunkban elfogadni a Kölcsey Központban és az Apolló moziban: készpénz, bankkártya, Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére, Ticket Culture Kultúra kártya, Erzsébet kártya Papír alapú: - Sodexo utalvány (Kultúra, Bónusz, Ajándék) - Erzsébet utalvány (Szabadidő, Kultúra, Ajándék) - Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport, Top Prémium) - Posta Paletta Ajándék utalvány - Ticket Compliments Ajándék kártya Tájékoztatjuk Tisztelt Jegyvásárlóinkat, hogy jegypénztárainkban SODEXO utalványt 2017. március 31. napjáig fogadunk el.
Jegyvásárlás