Programok betöltése

« Összes Programok

Korean Movie Road – Tervezetlen szerelem

február 22 • 17:30 - 19:30

Február 22-én folytatódik a Korean Movie Road!

A vetítésen azok jogosultak részt venni, akik a terembe való belépéskor felmutatják az aznap az Apolló mozi büféjében kapott, minimum 500 Ft értékű büféblokkot, amely a vásárlást igazolja.

TERVEZETLEN SZERELEM
/ THE PLAN MAN/ 플랜맨
115 PERCES romantikus vígjáték, 2014

Dzsongszok két különös „betegségben” is szenved. Életét percről percre tervezetten éli, illetve tisztaságmániás, ami miatt mindenki furcsán néz rá. Minden reggel pontban 6:30-kor kel, pontban 8:30-kor indul munkába, és pontban 12:15-kor lép be annak a kisboltnak az ajtaján, ahol titokban megfigyelés alatt tartja Dzsivont, az ott dolgozó eladólányt. Mindezt természetesen naplójában is gondosan lejegyzeteli. Terapeutája javaslatára úgy
dönt, bevallja érzéseit kiszemeltjének, ám ez a terv dugába dől, aznap ugyanis egy másik lány dolgozik. Ő hallgatja végig a szerelmi vallomást, mire a férfi ijedtében ott felejti a naplót. Az így megismert, szétszórt eladó segítségével Dzsongszok megpróbálja meghódítani Dzsivont, azonban a nő nem akar olyan férfit, aki hozzá hasonlóan rendmániás. Nincs mit tenni, a változások mezejére kell lépni!

A megindító pillanatokkal és humoros mozzanatokkal igazi kikapcsolódást nyújtó egész estés mozifilmet a főszereplők személye teszi igazán különlegessé. Han Dzsimin színésznőre a magyar nézők az itthon is népszerű A palota ékköve című televíziós sorozatból emlékezhetnek.

Rendező:
Szong Sihup (Sung Si-heup)

Szereplők:
Csong Dzsejong (Jung Jae-Young)
Han Dzsimin (Han Ji-Min)
Csha Jerjon (Cha Ye-Ryun)
Kim Dzsijong (Kim Ji-Young)

Részletek

Dátum:
február 22
Időpont:
17:30 - 19:30
Program Kategóriák:
,

Helyszín

Apolló mozi, Deésy Alfréd-terem
Miklós u. 1,
Debrecen, Hajdú-Bihar 4025 Magyarország
Telefon:
+36 (52) 417-847
Honlap:
http://www.apollomozi.hu/

Ticket info

ülőhely

A vetítésen azok jogosultak részt venni, akik a terembe való belépéskor felmutatják az aznap az Apolló mozi büféjében kapott, minimum 500 Ft értékű büféblokkot, amely a vásárlást igazolja.