Programok betöltése

« Összes Programok

Debrecen 2023 Filmklub – Szexmisszió

február 23 • 18:00 - 21:00

Európa Kulturális fővárosait 2023-ban Magyarország és az Egyesült Királyság egy-egy városa adja, amelyek így egy éven át az európai kultúra és értékrend nagykövetei lesznek. Mivel az Apolló mozi számára is fontos, hogy Debrecen legyen a kiválasztott magyar város, egy havonta jelentkező filmklubbal szeretnénk hozzájárulni a pályázat sikeréhez.

A filmklub ezúttal a lengyel kult-vígjátékot, a Szexmisszió című filmet mutatja be. A vetítés utáni elemzést és előadást Beretvás Gábor egyetemi oktató tartja. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! A filmet a Soós Imre-teremben mutatjuk be 18 órától!

Szexmisszió
feliratos, lengyel sci-fi vígjáték, 120 perc, 1984
Két férfi kísérleti alanyként hibernáltatja magát. A kísérlet elhúzódik, mikor felébrednek, egy “férfiatlanított” női falanszterbe kerülnek, ahol nagy riadalmat okoznak megjelenésükkel.

A vetítésen való részvétel ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. Regisztrációs e-mailt a filmklub@fonixinfo.hu címre kell küldeni. A tárgyrovatba kérjük tüntesd fel: Szexmisszió

A sikeres regisztrációt válaszüzenettel is megerősítjük! Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, mondd le regisztrációd a Facebook eseményben a beszélgetés menüpont alatt. Egy e-mail üzenetben be lehet regisztrálni több vendéget is az érkezők létszámának feltüntetésével!

Részletek

Dátum:
február 23
Időpont:
18:00 - 21:00
Program Kategóriák:
,

Helyszín

Apolló mozi, Soós Imre-terem
Miklós u. 1.
Debrecen, 4025 Magyarország
Telefon:
+36 (52) 417-847
Honlap:
www.apollomozi.hu

Ticket info

ülőhely

A vetítésen való részvétel ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.
Regisztrációs e-mailt a filmklub@fonixinfo.hu címre kell küldeni.
A tárgyrovatba kérjük tüntesd fel: Szexmisszió