Programok betöltése

« Összes Programok

  • Ez az program elmúlt.

Csiribiri – Halász Judit gyermeknapi koncertje

2017-05-28

2017. május 28. | vasárnap | 11.00 és 15.00 | Kölcsey Központ, Nagyterem Csiribiri – Halász Judit gyermeknapi koncertje

Halász Judit az értékes gyermekzene élő legendája, aki színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett. Közel negyven éve énekli magyar költők verseit, a hazai könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében. Generációk cseperedtek fel dalait hallgatva.

A „Csirbiri” nagykoncert az azonos című koncertfilm zenei anyagából összeállt válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait.

Az, hogy a Mosoly-Rend lovagja, a Vígszínház és a magyarországi UNICEF elnökségi tagja, Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész, és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a mai gyerekek számára mit sem jelent. Ők csak azt értékelik, hogy ugyanolyan folyékonyan beszéli-énekli a nyelvüket, mint négy évtizede.

A körfolyosón 9 órától kezdődnek az ingyenes programok: a Hajdú-Bihar Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház szervezésében kézműves foglalkozások az esélyteremtés jegyében, Varázspitypang, KreDenc Kuckó, Gyermekváros Alapítvány, 10 órától a Baltazár téren „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen kép-, videó- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek.
A rendezvényen való részvétellel a látogatóink tudomásul veszik a fenti tényt. A rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.

Megértésüket köszönjük!

Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

Részletek

Dátum:
2017-05-28
Program Kategória:
Program Címkék:
,

Helyszín

Kölcsey Központ
Hunyadi utca 1-3.
Debrecen, Hajdú-Bihar 4026 Magyarország
Telefon:
+36 52 518-400
Honlap:
http://www.kolcseykozpont.hu

Ticket info

Jegyárak: 1 500 Ft, 1 900 Ft 1 éves kor alatt ingyenes
Jegyvásárlás