Programok betöltése

« Összes Programok

  • Ez az program elmúlt.

4. Debrecziner Gourmet Fesztivál

2019 június 14 • 12:00 - 2019 június 16 • 19:00

1490Ft

Több mint negyedszáz kiállító – köztük a Bocuse d’Or idei szakácsversenyén 12. helyen végzett Pohner Ádám séf – ételeivel is találkozhat a közönség június 14. és 16. között a debreceni Nagyerdőben, a 4. Debrecziner Gourmet Fesztiválon. A rendezvény célja megmutatni, hol tartanak azok a szereplők, akik ma a vidéki Magyarországon a csúcsot képviselik: legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról és food truckokról vagy kiváló kistermelőkről.

A rendezvény célja, hogy a minőségi vendéglátás jegyében minél többen megismerjék, megszeressék a vidék hiteles alapanyagait, izgalmas ízeit. A három napos fesztiválon a legismertebb magyar séfek, éttermek folyamatosan új utakat keresve kreatív módon készítik el saját ételeiket.

A következő éttermektől kóstolhatunk:
Almavirág Étterem (Derecske), Anyukám Mondta (Encs), Arany Kaviár (Budapest), Gléda (Budapest), Gusto13 Bistro & Delicate (Veszprém), Gusteau Kulináris Élményműhely (Mád), Ikon Debrecen, Jankovich Kúria Étterem (Rácalmás), Kistücsök (Balatonszemes), A Leves (Miskolc), Maszek az utcabár (Debrecen), Pannónia Gasztrohajó (Budapest) és a Végállomás (Miskolc).

A minőségi Street-Food jegyében itt lesz az Egy Füst Alatt BBQ (Budapest), a Keszegsütő (Debrecen), a Meeting Nyíregyháza, a Zip’s Beer & Foodtrucks (Miskolc) és a Wok To Box (Debrecen).

Megkóstolhatjuk a Kiss Virág Cukrászda (Debrecen), a Mákvirág Cukrászda (Debrecen) és a Mihályi Patisserie (Vác) csodás süteményeit, a Panificio Il Basilico (Budapest) különleges pékáruit és a Nárcisz Birtok (Debrecen) kézműves sajtjait.

Kiállít a Sárréti Chilifarm (Tetétlen), a Heit Torma (Létavértes), a Grapoila – Hidegen Sajtolt Olajok (Püspökladány).

Az italkínálatot többek között a Bortársaság, a DiVino, a Szentkirályi Ásványvíz, a Zip’s brewhouse, a Champagne Taittinger forgalmazója a Bor és Más Kft. nyújtja.

A fesztivál sztárműsorvezetői Liptai Claudia és Bernáth József, a séf lesznek, akik mellett a legjobb szakácsok „forgatják majd a fakanalat” a gasztroszínpadon.

Újdonság, hogy az igényes lounge és chill out zene mellett péntek és szombat este külön zenei fellépők is fokozzák a remek hangulatot. Koncertet ad Iván Szandra énekes és Jász Andris szaxofonművész, de minden bizonnyal finom sörök és borok fogynak majd el Rakonczai Imre fellépésén is.

Hagyományteremtő szándékkal tavaly indult útjára a Debrecziner Gourmet-díj, amelynek keretében idén is a kilátogató közönség közvetlenül szavazhat és választhatja ki a legjobbnak tartott kiállítót. Ennek alapján a rendezvény zárónapján Rácz Róbert szobrászművész egyedi alkotását kapja meg a díjazott.

PROGRAM:

2019. június 14. péntek | Műsorvezető: Bernáth József

12:00 Kapunyitás
12:00 – 17:00 Jó ebédhez szól a “nóta” – válogatás a legjobb európai DJ mixekből
14:00 – 15:00 Békás-tavi Élményszínpad – Thür Ádám, az Ikon Debrecen séfjének főzőműsora
15:00 – 15:30 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
15:30 – 16:30 Debrecziner workshop* (Létszám: 20 fő, ár: 2.400 Ft/fő) – Dudás Szabi, Anyukám mondta interaktív foglalkozása
16:30 – 17:00 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
17:00 – 18:00 Békás-tavi Élményműhely – Bernáth József, a Séf főzőműsora
18:00 – 18:30 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
18:30 – 19:30 Békás-tavi Élményműhely – Pataky Péter, a SörSéf és a zip’s brewhouse közös főzőműsora
19:30 – 20:00 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
20:00 – 21:30 Békás-tavi koncert: Iván Szandra és Jász Andris
20:00 – 21:00 Gourmet TeraszON (A VIP bérlettel rendelkezők számára!)
21:30 – 00:00 No limit! – Disco, jazz, pop, R&B, latin DJ. Németitől
00:00 Kapuzárás

2019. június 15. szombat | Műsorvezető: Liptai Claudia

12:00 Kapunyitás
12:00 – 13:30 Jó ebédhez szól a “nóta” – válogatás a legjobb európai DJ mixekből
13:30 – 14:30 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon
14:30 – 15:30 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
14:30 – 15:30 Workshop a kisszínpadon* – neves séfek és sommelier közreműködésben
15:30 – 16:30 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon
16:30 – 17:30 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
16:30 – 17:30 Workshop a kisszínpadon* – neves séfek és sommelier közreműködésben
17:30 – 18:30 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon
18:30 – 19:00 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
19:00 – 20:00 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon
20:00 – 21:00 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
21:00 – 22:30 Békás-tavi koncert: Rakonczai Imre
22:30 – 01:00 No limit!  –  Disco, jazz, pop, R&B, latin DJ. Németitől

*előzetesen regisztrálni kell, a regisztráció ára lefogyasztható

2019. június 16. vasárnap | Műsorvezető: Liptai Claudia

12:00 Kapunyitás
12:00 – 13:30 Jó ebédhez szól a “nóta” – válogatás a legjobb európai DJ mixekből
13:30 – 14:30 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon
14:30 – 16:00 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
14:30 – 15:30 Workshop a kisszínpadon* – neves séfek és sommelier közreműködésben
*előzetesen regisztrálni kell, a regisztráció ára lefogyasztható
16:00 – 17:00 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon
17:00 – 17:30 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
17:30 – 18:00 Debrecziner Gourmet Fesztivál közönségdíjának átadása, a regisztrált látogatók között nyereménysorsolás
18:00 – 19:00 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék, a fesztivál zárása

Részletek

Kezdés:
2019 június 14 • 12:00
Vége:
2019 június 16 • 19:00
Jegyárak:
1490Ft
Program Kategória:

Helyszín

Nagyerdei park
Debrecen, Hajdú-Bihar megye 4032 Magyarország

Ticket info

Jegyek elővételben:

napijegy: 1 490 Ft/nap
tartalma: 1 napra szóló karszalag, 1 db exkluzív kóstoló pohár
VIP jegy*: 9 990 Ft/3 nap
tartalma: 3 napra szóló karszalag, 1 db exkluzív kóstoló pohár, belépés a Gourmet Teraszra**

Jegyek a helyszínen: 1 500 Ft/nap
A helyszínen - a rendelkezésre álló kereten belül, korlátozott számban - még tudsz teljes áron belépőt váltani. A helyszínen vásárolt karszalag a rendezvény látogatására feljogosít, viszont logózott boros pohár már nem jár mellé!

A gyerekek 14 éves kor alatt ingyenesen látogathatják a rendezvényt!

* korlátozott férőhelyek miatt limitált létszámban áll rendelkezésre!
** A három nap alatt tetszés szerint igénybe veheted a Gourmet Terasz szolgáltatásait, ahol pezsgő, bor, kézműves sör, whiskey kóstoltatás, illetve sajt és sonkakóstoló is vár. A Gourmet Teraszon kötetlen formában beszélgethetsz, koccinthatsz a gasztrovilág ikonikus arcaival.

Jegyek elővételben kaphatók a Kölcsey Központban, az Interticket hálózatában, valamint online, kezelési költség nélkül a lenti jegyvásárlási linken és a https://www.debreczinergourmet.hu/ oldalon keresztül. A Kölcsey Központban történő jegyvásárláskor a rendezvény jellege miatt nem áll módunkban Szép kártyát és utalványokat elfogadni!

 

 

Jegyvásárlás
Scroll Up