Programok betöltése

« Összes Programok

  • Ez az program elmúlt.

35. Magyar Sajtófotó Kiállítás

2017-07-06 - 2017-07-30

Ingyenes

A 2016. év legjobb magyar sajtófotói a Kölcsey Központban… A magyar sajtófotográfia legrangosabb eseménye az idén is hű tükörképét adja az előző esztendőnek. Siker, kudarc, szenvedély. Győztesek és vesztesek. Kimagasló sportteljesítmények, látványos természetfotók, humoros pillanatok. Mi voltunk a szereplői, a szurkolói, a nyertesei, a vesztesei. Száz és száz fotó, amit érdemes megnézni!

„Gyakran hallani, hogy a sajtófotó kiállításokon többségben vannak a nyomasztó, szomorkás, néha riasztó képek. Az elmúlt évben – szerencsére – a fotográfusok találtak olyan témákat, jelenségeket is, amelyek mögé nézve igazi szépséget, emberséget és – talán nem túlzás – hősiességet mutathattak meg az emberi kapcsolatokban. Az idei kiállítás tehát nem a szenzációkról, hanem sorsokról, emberségről szól…” Szigeti Tamás fotóriporter, a kiállítás rendezője

A kiállítás naponta 9-től 19 óráig látható a Kölcsey Központ (Debrecen, Hunyadi u. 1-3.) nyitvatartási idejében.

www.sajto-foto.hu

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen kép-, videó- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek.
A rendezvényen való részvétellel a látogatóink tudomásul veszik a fenti tényt.
A rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.

Megértésüket köszönjük!

Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

Részletek

Kezdés:
2017-07-06
Vége:
2017-07-30
Jegyárak:
Ingyenes
Program Kategória:
Program Címkék:
, ,
Honlap:
http://sajto-foto.hu

Helyszín

Ticket info

A kiállítás naponta 9-től 19 óráig látható a Kölcsey Központ (Debrecen, Hunyadi u. 1-3.) nyitvatartási idejében.
Jegyvásárlás